‘De grote waarom moet ik stemmen show’ in Rozet

Rozet organiseert samen met politieke jongerenpartijen op woensdag 21 februari ‘De grote waarom moet ik stemmen show’. Dit is een debat exclusief voor Arnhemse jongeren, om ze te motiveren naar de stembus te gaan voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

“Op kamers in Arnhem? Boring!” Over deze en andere stellingen gaan jongeren volop in debat met de aanwezige politieke partijen. Maar alleen luisteren kan natuurlijk ook.

Stadsdichter Jesse Laport opent de avond met een belangrijke oproep. Presentator Annemieke Schakelaar van Omroep Gelderland zorgt ervoor dat iedereen aan het woord komt.

Jongerenorganisaties CDJA, Jonge Socialisten, Jonge Democraten, DWARS, ROOD en PINK! helpen mee het debat te organiseren.
Op de avond zelf zijn ook de JOVD en DENK aanwezig. Alle jongerenorganisaties nemen ook een politicus van de volwassenpartij mee.

Het belooft een avond te worden waar stemrecht en democratie op een inspirerende manier centraal staan en de kloof tussen politiek en jongeren wordt verkleind.

Laat je stem horen! Kom op woensdag 21 februari van 19.30 tot 22.30 uur naar ‘De grote waarom moet ik stemmen show’ in Rozet. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Voor koffie, thee, fris en iets te knabbelen wordt gezorgd.

Locatie