Fietsseizoen 50 + Fiets je mee?

Fietsen in Arnhem en omgeving staat bekend om zijn enorme diversiteit. Van de verrassende Betuwe, de rustieke Achterhoek en de heuvelachtige bossen van de Veluwe. Van eind mei tot half augustus organiseren we 12 fietstochten voor senioren op woensdagen. Fiets je met ons mee? Op www.sportinarnhem.nl/senioren vind je alle 12 fietstochten.

Openingstocht
Op 23 mei trappen we het seizoen af met een openingstocht door Elst, Park Lingezegen en Angeren. Op deze route ligt park Bredelaar met een pluk- en kijktuin, Monument de Vleugel, een stuk van de Liberation route en Kapel op ‘De Heuvel’.

In De Gaanderij, Driemondplein 1 in Arnhem vanaf 9 uur inschrijving, koffie of thee, en dia voorstelling
Opening 9.30 uur. Start ongeveer 10 uur.

De start voor de fietstochten vanaf 30 mei  is naar keuze op de volgende SWOA-locaties:
- Weldam, Middachtensingel 39 (Presikhaaf)
- De Gaanderij, Driemondplein 1 (Elderveld)
- De Petersborg, Slochterenweg 40 (Vredenburg)

Praktisch
Vanaf 30 mei kunnen individuele fietsers starten tussen 9.00 en 10.00 uur. De groep met begeleiding vertrekt vanuit elke startlocatie om 9.30 uur.

De afstand van elke route ligt tussen de 50 en 60 km. Dit hangt vooral af van de locatie van waaruit je vertrekt. Bij de start ontvang je een beschrijving van de routes, die vaak leiden langs plekken waar je misschien nog niet eerder bent geweest. Je kunt deelnemen met fiets, tandem of elektrische fiets. Meerijden is op eigen verantwoordelijkheid.

Kosten
De kosten bedragen € 2,00 per tocht. Wanneer je met alle 12 tochten wilt meefietsen betaal je slechts € 12,00.

Locatie