Muziekvereniging Mystique Arnhem

Muziekvereniging Mystique kent  meerder groepen:

De Showband:
Showband Mystique Arnhem is een muziekvereniging die het accent legt op show en muziek en zij treedt op tijdens Muziekfestivals, Taptoes, en Streetparades. Zij spelen diverse bekende marsen en de Show-2017 bestaat uit diverse fragmenten van Disney films.

De repetities zijn op de maandag en woensdagavond

De Stageband:

Bestaat uit muzikanten die de voorkeur hebben voor concerterende optredens. De muziekstijl is zeer divers van swing tot rock. Zij treden diverse malen per jaar op bij verschillende evenementen in binnen en buitenland

Zij repeteert 1x per 2 weken op de zondagmorgen onder leiding van een dirigent.

Dickens Christmas Band Arnhem:

In de maand december verzorgt de Stageband optredens geheel in de Kerstsfeer en in Dickensstijl.

Pietenband:

In de weken voor Sinterklaas treedt de Showband op als Pietenband bij diverse intochten en evenementen in het gehele land.

Blazersklas:

Dit zijn de leerlingen van de vereniging die zowel individueel als gezamenlijk les krijgen. De leeftijd kan variëren van jong tot oud. De lessen kunnen op de maandagavond en/of woensdagavond zijn. De lessen en opleidingen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs onder leiding van de dirigent.

Instrumenten:
De volgende blaasinstrumenten worden bespeeld: Dwarsfluit, Piccolo, Trompet,  Schuiftrombone, Sopraan- Alt- en Tenorsaxofoon, Bariton en Sousafoon. Het slagwerk bestaat uit: Snare-trommels, Grote trom, Bekkens en diverse ritme instrumenten.

Locatie:
Muziekvereniging Mystique heeft haar clubgebouw in de wijk Elderveld aan de Drielsedijk 17 A te Arnhem op het Sportpark Drielsedijk.

Naast de grote repetitiezaal beschikt Showband Mystique over twee afzonderlijke studio's, dit alles op de eerste etage. Uiteraard hebben wij een gezellige ontmoetingsruimte met bar.

Website:

Mystique heeft een eigen website. Hier kun je veel Informatie terugvinden over de vereniging en ook foto's en films van optredens.

Aanmelding:

Heb je belangstelling of wil je lid worden, kom dan op een van onze Repetitie avonden. Onder het genot van een consumptie kunnen we je nader informeren. Of stuur een mail naar: John@showbandmystlque.nl bellen kan ook: . 06-52024783