Scouting Schutgraaf zoekt dringend leidinggevenden!

 

Scouting Schutgraaf Arnhem zoekt dringend leidinggevenden!

Ook het komende seizoen organiseert Scouting Schutgraaf weer diverse leuke activiteiten vanuit onze monumentale boerderij aan het Hannesstraatje in Arnhem. Er is genoeg te doen; de natuur in, zowel binnen & buiten spellen spelen, kampvuur, scouting-technieken leren en toepassen, kampen, actief en creatief bezig zijn, het kan allemaal. Geen andere hobby biedt zoveel wisselende activiteiten! Naast de wekelijkse opkomsten zijn leiding en kader al druk in de weer met allerlei bijzondere activiteiten waarbij er regionaal, maar zelfs nationaal en wereldwijd contact wordt gelegd met andere scouts, zoals JOTA (Jamboree-on-the-air).

Scouting Schutgraaf heeft speltakken voor alle leeftijden, zoals de Bevers (5 tot 7 jaar), Welpen & Meisjeswelpen (7 tot 11 jaar), Scouts (11 tot 15 jaar), Explorers (15 tot 18 jaar) en Roverscouts (18+). Ook voor volwassenen zijn er activiteiten in de vorm van een Stam (23+), Radio Interesse Groep (16+).

Wie interesse heeft om eens te komen kijken is van harte welkom. Ben je nieuwsgierig? Ons motto is niet voor niets ‘Scouting; laat je uitdagen’! Dat geldt niet alleen voor jeugdleden, ook volwassen dames en heren worden erg gewaardeerd; we zijn voor diverse speltakken heel hard op zoek naar extra leiding.  Lijkt het je leuk om jeugdleden een ontzettend leuke tijd te bezorgen, door samen met een team enthousiastelingen leuke activiteiten te bedenken en uit te voeren?

Scouting; je krijgt er ontzettend veel voor terug!

Kom ook eens kennismaken met Scouting Schutgraaf. Voor meer informatie kijk je op www.schutgraaf.nl of stuur je een e-mail naar voorzitter@schutgraaf.nl. 

Soort vraag of aanbod: 
Status: 
Open

Er zijn nog geen aanmeldingen voor deze vraag/dit aanbod.