Voorstellen WPF leden: Brenda Larbui

Brenda Larbui is vanaf 1 januari 2018 lid van het Wijkplatform Elderveld. Het afgelopen jaar 2017 heeft zij zich als vrijwilliger tevens ingezet voor de werkgroep Elderveld Open. Daarnaast kunt u haar mogelijk kennen van de Nationale Buitenspeeldag in onze wijk achter de Lexmondplaats, wat dit jaar onderdeel was van het programma Elderveld Open.

Brenda stelt zichzelf graag voor:

“Ik ben Brenda Larbui.  Ik ben 36 jaar oud en moeder van 3 kinderen, gehuwd en sinds 2003 woonachtig in Elderveld. Sinds 4 jaar organiseer ik met liefde de nationale buiten speeldag Elderveld. Met name richt ik mij op de jeugd omdat er te weinig activiteiten zijn voor hen in Elderveld.

Door lid te worden van het Wijkplatform hoop ik dat ik meer kan betekenen voor deze doelgroep.  In februari 2017 ben ik toegevoegd aan een ander fantastisch onderdeel van Elderveld en dat is Elderveld Open, waar ik dit afgelopen jaar veel heb geleerd.

Mijn hart ligt dan ook echt bij het organiseren. Ik hoop dat mijn aandeel in het WPF zal uitgroeien in een positieve samenwerking”

Locatie