Voorstellen WPF leden: Linda Klop

Het Wijkplatform Elderveld heeft een groot aantal bewonersleden.

Linda Klop

Waarom ben je lid geworden van het Wijkplatform?
Linda is bij het Wijkplatform Elderveld gekomen in 2009 dankzij een stage (6 maanden) die zij deed vanuit haar opleiding, die zij toen volgde bij de HAN. Haar stage opdracht was het ontwikkelen van een wijkwebsite voor Elderveld. De opleiding die Linda op dat moment volgende was Digitale Communicatie. Tijdens de stage werd zij ook actief voor het Wijkplatform, DB en onder andere de werkgroepen Elderveld Actief, Straat in Actie Elderveld, Helpende Handjes en Redactie Elderveld.nl. Na de stage werd Linda officieel secretaris van het Wijkplatform Elderveld.

Wat wil je bereiken?
Doordat Linda bij het Wijkplatform kwam vanuit haar stage bij de Gemeente was het eerste wat zij wilde bereiken dat er een goed werkende wijkwebsite kwam. Voor 2009 was er namelijk niet zozeer een wijkwebsite voor de wijk Elderveld. Nadat de wijkwebsite er was en haar stage opdracht afgerond is zij gebleven om ervoor te kunnen zorgen dat de wijkwebsite actief ingezet wordt om de wijkbewoners te informeren. Daarnaast probeert zij via de berichten in de wijkkrant en op de website het Wijkplatform meer in beeld te brengen in de wijk

Achtergrond informatie
Linda woont nu grotendeels van haar leven in Elderveld. Zij was 2 jaar toen ze in de wijk kwam wonen. Zij is een van de jongste Wijkplatform leden op dit moment.  Linda heeft haar eigen bedrijf Klopsoft Websites, waarmee ze onder andere diverse websites heeft gemaakt voor bedrijven.

Locatie