Elderveld in Beweging

Elderveld in Beweging is een samenwerkingsverband tussen o.a. de gemeente, de wijkvereniging, diverse sportaanbieders en bijv. de Behandelbank en Cure4Pain. Door middel van bijgevoegd boekje hopen wij u meer wegwijs te kunnen maken op het gebied van bewegen en sporten. Op de flyer vindt u het beweegaanbod voor de 65+ ers uit onze wijk. Zoals u ziet, er is meer mogelijk dan dat u in eerste instantie zou denken.

SPEEDMINTON IN ELDERVELD

E.K.C.A. Cibod biedt in de wintermaanden op de maandagavond Speedminton aan in sporthal Elderveld. In het voor- en najaar maakt de vereniging op dinsdagavond gebruik van de kunstgrasvelden bij de sporthal. Beide avonden van 18.15 tot 19.15 uur.

Speedminton is een attractieve kruising tussen tennis, squash en badminton.
Het kan altijd en overal gespeeld worden: op straat, op het strand, op de camping of in het park. Zelfs met wind, aangezien de shuttels verzwaard zijn.
Onder deskundige begeleiding wordt de basis van de sport gedoceerd waarbij bewegen en plezier voor op staan.  Er wordt op recreatie en wedstrijdnivo getraind. U bent van harte uitgenodigd om mee te doen.

Zie voor een impressie onderstaand youtube-promotiefilmpje.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=7uNUWhSY9WI